Wish for Vacantion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Wish for Vacantion

un loc unde te poti relaxa chiar daca vacanta s-a terminat

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Miami...clatite @_@

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Alexis

Alexis

Data de înscriere : 10/04/2010

Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 11:59 am

-Miami...sunt ale mele toate, nuu? Yep, si gem, daca nu'i dulceata...mersi, tati
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 12:07 pm

-Nu-ţi sunt tată , îţi sunt frate...am zis eu dându-i un bobârnac în cap , apoi punându-i gem pe clătite şi rulându-le.Poftim bibicule!Ai vrea să ţi le bag şi în gură sau să-ţi mestesc?am întrebat ironic , luând o clătită şi aşezându-mă pe pervazul ferestrei.
Sus In jos
Maxx.

Maxx.

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 2:31 pm

Luă şi el una , continuând să chicotească privindu-i pe cei doi. Muşcă dintr-una lingându-şi buzele.
-Uh.E chiar bună! exclamă mai luând o gură din ea.
-Te pricepi.Apropo ...eu sunt Maxx. îşi aminti el că nu s-a prezentat deloc.
Sus In jos
Alexis

Alexis

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 7:50 pm

Alexis era prea ocupata cu clatitele si nu le mai dadu atentie baietilor "Aschia a sarit departe de trunchi ~_~"
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 8:22 pm

-Uh thanks...Ah încântat Maxx!Eu mă numesc Ryuichi , mai pe scurt Ryu , am afişat un zâmbet după ce am teminat de mâncat.Mi-am lins degetele , însă tot m-am dat jos de pe pervaz , îndreptându-mă spre ghiuveta , aveam încă degetele lipicioase.Am dat drumul la apă , spălându-mă pe mâini.
Sus In jos
Maxx.

Maxx.

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 8:29 pm

-Încântat Ryu. murmură ştergându-şi mâinile şi ''botul'' cu un şerveţel.
-Şi tu asta mică? o privi pe fată.
-Care e numele tău?
Sus In jos
Alexis

Alexis

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 8:30 pm

-Mos Craciun ^^ incantata, raspunse fata dupa care lua inca o muscatura
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 11:57 pm

-O cheamă Alexis , cam lung neh?Poţi să-i spui simplu Alex. Ignoră-i creierul ăla de hamster , am replicat ştergându-mi mâinile cu un prosop. Am mers din nou pe la frigider , căutând ceva de băut , nu am avut noroc decât de o bere , am luat doza , desfăcând-o , lipindu-mă între timp cu spatele de perete , gustând lichidul rece.
Sus In jos
Alexis

Alexis

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 1:35 pm

-Trebuia tu sa vorbesti ...eh...incantata, Maxx^^. Isi termina clatitele, uitandu-se din cand in cand la fratele ei. Se ridica de pe scaun si se indrepta spre el, luandu'i doza din mana
-Eh..numai tu sa bei?
Sus In jos
Maxx.

Maxx.

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 4:12 pm

-De asemenea. zâmbi ducându-se spre geam privind afară apoi suindu-se pe pervazul ferestrei privindu-i pe cei doi.
-Da tare vă mai iubiţi. începu' să râdă.
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 7:29 pm

-Huh?Ce?Vrei tu bere?am întrebat ridicând din sprânceană.În primul rând eşti minoră şi nu ai voie cu alcool , apoi nu vreau să te dădăcesc eu după ce te îmbeţi , e destul de greu cu tine trează dar beată , nu te atinge de doză , una din astea te dă gata , am zis luându-mi înapoi doza şi dând-o capac.
Sus In jos
Alexis

Alexis

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 8:00 pm

-Frate rau...eu's minora? Parca tu nu erai minor cand ai inceput sa bei Evil or Very Mad
Sus In jos
Maxx.

Maxx.

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 8:49 pm

-Da ,dar tu eşti fată. murmură luând şi el o doză , desfăcând.o şi luând o gură măricică din ea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Miami...clatite @_@   Miami...clatite @_@ - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Miami...clatite @_@
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Wish for Vacantion :: Cabana :: Bucataria-
Mergi direct la: