| Don't touch me !! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Eric`
| Subiect: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:00 pm | |
| Stateam langa fereastra ascultand stropii de ploaie ce se loveau in geam . Era atat de liniste , aproape ca adormisem insa un sunet ciudat ma trezeste , realizez ca a tunat . Imi lipesc obrazul de geamul rece si inchid din nou ochii . | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:02 pm | |
| Tocmai venisem de-afara si eram ud loarca.Picaturi de apa imi curgeau din parul complet drept acum pe chip,lucru ce ma enerva -Hapchiu!Hapchiu!Grozav... Imi spun enervat ca acum mai si racisem | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:04 pm | |
| Simteam iar acea senzatie placuta de liniste si ma asteptam sa ma "trezeasca" iar un tunet,insa nu a fost asa . Au niste zgomote mai ciudate si tocmai cand imi deschid ochii si privesc spre usa realizez ca acele zgomote erau facute de o persoana . Ma ridic din acel loc si merg spre usa,deschizand`o putin cat sa`mi scot capul afara sa vad cine era. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:06 pm | |
| Imi tineam mainile in jurul corpului ud si rece tremurand slab in timp ce ochii mei ciudati de albastrii straluceau in intunecimea holului -Hapchiu! Si din nou enervantul stranut | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:07 pm | |
| Zambesc slab si ies pe hol,lasand usa intre-deschisa in urma mea ,imediat dupa ce apuc cu mana un prosop de pe masa de langa usa . Ma apropi cu pasi mici de tip si asez prosopul in capul lui . -Noroc ! ii spun,incepand sa ii sterg parul , lasandu`mi mainile in capul lui,impreuna cu prosopul uscat . | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:09 pm | |
| -Mer...ci Spun eu vorbind mai mult pe nas decat normal,incercand sa-l priviesc pe cel din fata mea insa era cam inalt si-mi mai statea si prosopul in cale.Totusi era atat de bine ca nu-mi mai curgea apa pe fata | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:11 pm | |
| Zambesc din nou si continui sa il sterg timp de cateva secunde,apoi ii sterg si fata uda ,treagandu`i prosopul de pe cap .Imi trec mana prin parul lui apoi ma las in jos la inaltimea sa. -Esti inca ud..Vrei sa intri ? intreb si afisez un zambet larg,indicand spre camera mea cu mana . | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:12 pm | |
| Il priveam fix in ochi,tacut pentru cateva clipe.Momentan eram prea inghetat ca sa refuz asa ca am acceptat abtinandu-ma sa nu mai stranut | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:14 pm | |
| Revin la inaltimea mea normala si ma intorc cu spatele la el,incepand sa merg spre camera mea,uitandu`ma cu coada ochiului la el sa fiu sigur ca ma insoteste . Deschid mai larg usa si aprind becul pentru ca eu de obicei il tineam stins.Las prosopul la locul lui si fac mai multi pasi pana ce ajung in mijlocul camerei . | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:17 pm | |
| AM intrat in camera putin deranjat de trecerea brusca de la intuneric la lumina,privind in jurul meu tacut.Imi masam bratele pentru a ma mai incalzi intrebandu-ma de ce era atat de marimimos baiatul asta cu mine | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:19 pm | |
| Ma uit la usa ce ramasese deschisa si o inchid repede cu piciorul apoi ii fac semn sa ia loc . -Iti fac un ceai ? il intreb si fara sa mai astept vreun raspuns dau fuga pana in bucatarie ,pregatind cele necesare pentru a face unul . -Daca vrei haine uscate sa`mi spui..Cred ca pot gasi si marimea ta ! zic ultima fraza cat pentru mine apoi incep sa chicotesc . | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:20 pm | |
| -Ummm..gratie.Mi-ar prinde bine niste haine uscate.Urasc ploaia... Spun eu ultima fraza doar pentru mine,asezandu-ma pe pervaz,nevrand sa-i ud canapeaua | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:23 pm | |
| Las ibricul cu apa pe aragaz si ma intorc in camera,ducandu`mi privirea spre pervaz unde era el . Pasesc pana la dulap si incep sa caut niste haine, apoi , intr`un final , scot o bluza si o pereche de blugi . -Baia e prima pe stanga , ii zic si ii las hainele pe pat apoi ma intorc la bucatarie . | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:24 pm | |
| AM luat hainele ducandu-ma spre baie.AM inchis usa in urma mea incepand sa-mi dau toate hainele ude jos,privind o clipa la hainele pe care mi le-a dat baaitul.Negre...imi placeau | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:26 pm | |
| Imi duc mana la gura ascunzand un cascat . Eram obosit insa stiam bine sa ascund asta cand era cineva prin preajma . Ma frec la ochi apoi continui,ceaiul fiind gata in cateva minute . Ma uit spre cana unde il turnasem si de unde ieseau aburi,speram sa nu fie prea fierbinte . | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:27 pm | |
| In scurt timp am iesit din baie trecandu-mi o mana prin par pentru a-l aranja.Intrebare...de ce imi daduse o pereche de blugi atat de mulati?Insa cred ca ar trebui sa fiu recunoscator nu sa fac nazuri.Pana la camera mea as fi inghetat | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:30 pm | |
| Ma ntorc si eu in camera si ma duc spre el cu cana de ceai in mana,insa ma opresc cand realizez ca se imbracase . -Iti vin bine, ma adresez,facand referire la haine,apoi intind mana cu cana . -Inca arde...si sper sa`ti placa ! | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:32 pm | |
| -Gratie inca o data.Daca nu erai tu sigur inghetam de frig Zambesc schitat,luand cana,asezandu-ma pe canapea.Era atat de cald si bine...Am luat o gura din ceai uitand ca frigea,arzandu-mi limba -Auchi... | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:34 pm | |
| Dau din cap in semn de "nicio problema" si ma intorc cu spatele dorind sa merg spre canapea , insa aud iar un zgomot si incep sa chicotesc,privindu`l cu coada ochiului . -Esti bine ? | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:34 pm | |
| -M-am..fript la limba... Spun eu scotand limba afara,sufland usor,chicotind apoi | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:36 pm | |
| -Sexy...soptesc si ii privesc ceva timp limba apoi ma duc pe canapea . -Scuze..e vina mea daca e chiar asa fierbinte,poti astepta pana se raceste ! | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:48 pm | |
| -Nu,nu-i deloc vina ta ci doar a mea.Nici nu stiu cum sa-ti multumesc Spun eu privindu-l zambitor | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:50 pm | |
| -Lasa cana langa geam daca nu mai ai rabdare ! ii zic si ii scot limba , apoi imi las capul pe spate si privesc intr`una tavanul . -Apropo...care e numele tau ? | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:51 pm | |
| -Kaigo Spun eu in timp ce m-am ridicat de pe canapea punand cana pe pervaz -Ha..ha..hapciu!!!Geez..o sa innebunescT.T | |
|
| |
Eric`
| Subiect: Re: Don't touch me !! Dum Apr 11, 2010 6:53 pm | |
| -Dragut..Eu sunt Eric , incantat ! ii zic si il privesc , incepand sa chicotesc . Ma ridic de pe suprafata moale a canapelei si ma duc spre un dulap unde tineam prosoapele . -Sa iti dau alt prosop uscat ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Don't touch me !! | |
| |
|
| |
| Don't touch me !! | |
|