Wish for Vacantion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Wish for Vacantion

un loc unde te poti relaxa chiar daca vacanta s-a terminat

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Perverted hermit xD

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Cody

Cody

Data de înscriere : 11/04/2010

Perverted hermit xD Empty
MesajSubiect: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:41 pm

Stateam pe canapea ghemuit, uitandu-ma la televizor schimband canalele intruna.
Sus In jos
Eric`

Eric`

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:43 pm

Ma furisez afara din camera mea si ma pregatesc sa merg la o plimbare . Ies afara si vad ca mai e putin si ploua asa ca am renuntat si m`am intors inapoi,dar cum eram obosit am gresit camera,intrand in alta parte fara sa imi dau seama .
Sus In jos
Cody

Cody

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:44 pm

Ma uit spre usa, fac ochii mari fara sa spun nimic privindu-l pe strain. Tusesc usor...
-Mhm, presupun ca nu suntem rude...
Sus In jos
Eric`

Eric`

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:47 pm

Aud o voce si sper ca nu am gresit iar camera pentru ca mi se intampla deseori . Ma uit prin camera apoi imi opresc privirea asupra brunetului si incerc sa gasesc o scuza cat de cat credibila .
-Nu,nu cred...Am nevoie de un incarcator ...eu l`am pierdut pe al meu ! ii spun apoi ma uit la usa . Uff...iar am uitat sa bat !
Sus In jos
Cody

Cody

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:48 pm

Ridic o spranceana, ma uit iar la teve, apoi ma ridic de pe canapea porivindu-l.
-Incarcator, zici, ei? Pey eu n-am asa ceva...spus apropiindu-ma de el.
Sus In jos
Eric`

Eric`

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:51 pm

-Cum nu ? intreb la randul meu si il privesc cum se apropie de mine , ridicand si eu o spranceana .
Sus In jos
Cody

Cody

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:53 pm

-Ce parte din nu nu intelegi ? il intreb iesind putin pe hol uitandu-ma imprejur intrand inapoi inauntru inchizand usa.
Sus In jos
Eric`

Eric`

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:55 pm

Ma intorceam mereu cu fata spre el asteptand sa zica un "da" , macar ieseam si eu cu bine in asta..si daca ma gandeam mai bine chiar aveam nevoie de un incarcator . Ma uit la blugii pe care ii purta si imi strecor mana in buzunarul sau de la blugi .
-Simt eu..sau asta e un telefon ?
Sus In jos
Cody

Cody

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 6:57 pm

Il privesc facand o fata copilaroasa de copil suparat --"
-Ma simt violat acum...si da, acela e un telefon...spus scotandu-i mana din buzunar scortand si telefon aratandu-i-l.
-Si e descarcat, fapt pentru care nu am un incarcator...
Sus In jos
Eric`

Eric`

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 7:00 pm

Ii privesc telefonul cateva secunde apoi il iau in mana si incep sa il butonez .
-Lasa`ma sa verific ! ii spun si apas pe unde nimeresc ,dar fara rezultat,ecranul era tot negru .
-Ori te`ai saturat sa fi stresat de atatea telefoane ori ai presimtit ca va veni la tine cineva si iti va cere un incarcator si l`ai aruncat sau pitit,lasand telefonul descarcat !
Sus In jos
Cody

Cody

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 7:01 pm

Am chicotit usor.
-Asa e, sunt paranormal si prevad viitorul...spun privindu-l.
-Poti sa iei un loc pe canapea...doar nu ai sa stai in picioare toata seara, nu?
Sus In jos
Eric`

Eric`

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 8:03 pm

Imi dau ochii peste cap apoi dau din cap in semn afirmativ si iau un loc pe canapea .
Sus In jos
Cody

Cody

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 8:12 pm

Il enervase, asta era clar, dar imi placea cand vedeam pe cineva ofticat. M-am indreptat spre camera mea si m-am intors apropiindu-ma de el.
-Poftim...i-am spus dandu-i incarcatorul.
Sus In jos
Eric`

Eric`

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 8:18 pm

-Huh ?
Imi maresc ochii si analizez mai intai incarcatorul ce il tinea in mana apoi imi ridic privirea asupra brunetului .
Sus In jos
Cody

Cody

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 8:30 pm

Ridic o sprancana neintelegand de ce nu o lua odata.
-Ce huh ? M-aui intrebat de incarcator, asa ca...Tadaaaam ! Uite incarcatorul !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Perverted hermit xD   Perverted hermit xD Icon_minitime

Sus In jos

Perverted hermit xD
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Wish for Vacantion :: Cabana :: Camere-
Mergi direct la: