| O simpla camera albastra | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:15 pm | |
| Mi-am dat jacheta jos lasandu-ma numai in tricou dupa care m-am scufundat in canapea luandu-mi seringa din mana baiatului pregatindu-mi mana pentru injectare. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:16 pm | |
| Am intrat in baie multumindu-ma s-o vad goala.M-am urcat pe marginea unei chiuvete,dandu-mi jacheta jos,pregatindu-mi mana,privind inca o data substanta de culoare groaznica.O singura data mai luasem chestia asta iar rezultatul n-a fost prea bun...3 zile de coma | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:18 pm | |
| Mi-am injectat repede substanta stiind ca atunci cand imi bag heroina in vene o vad pe sora mea. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:18 pm | |
| AM oftat adanc injectandu-mi serul,lasandu-mi capul in jos.Ustura cu draci nenorocita asta | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:20 pm | |
| Mi-am inchis ochii stiind ca trebuia sa stau asa un minut dupa care cand ii deschideam sora mea imi era in fata ochilor. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:22 pm | |
| Dupa ce am bagat tot serul in mine,am aruncat siringa pe jos strangand din ochi.Shobi tocmai intra in baie stand in fata mea -AI scapat de curva aia? S:Nu-ti fa griji,a plecat deja -Bine... S:Hei,esti bine? -Mda... | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:24 pm | |
| Mi-am deschis ochii si Mirabell statea langa mine zambindu-mi cald.. Stiam ca Pax deja ma lasase singur caci niciodata nu statea cu mine cand luam heroina. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:25 pm | |
| S:Auzi sefule,chestia asta parca te-a bagat in spital.De ce-ai vrut-o? -Nu conteaza... Spun eu scurt,nemai fiind in stare sa duc o propozitie la bun sfarsit S:Oi,sefule,ce-ai?Ma auzi? | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:26 pm | |
| Nu stiam cum s-a facut dar deodata Mirabel era in fata baii baietilor. M-am ridicat si m-am dus inspre usa. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:28 pm | |
| S:Sefule!!! Degeaba tot striga el la mine,nu-l auzeam.Mi-am inchis ochii aplecandu-ma in fata,ajungand in bratele lui Shobi. S:Sefule,trezeste-te,spune ceva! | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:31 pm | |
| Mirabel a intrat in baie inainte sa ajung eu la ea si cand am dat buzna in baie o vedeam in bratele unui tip fara vlaga. M-am infuriat si i-am tras un pumn tipului luand-o in brate pe sora mea. -Hei!Zi ceva!am tipat. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:32 pm | |
| Shobi il privi uimit pe baiat,indepartandu-l de langa mine S:Plecaa draqu de langa el!Lasa-mi seful imi pace!Kaigo,Kaigo frate,zi ceva,trezeste-te odata! | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:34 pm | |
| M-am impins si mai tare cand ala ma impins si i-am tras un sut intre picioare punandu-l la pamant. Nu auzisesi nimic din ce spuse. Am luat-o pe Mirabel in brate si am iesit din club ducandu-ma spre un spital. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:35 pm | |
| Totul mi se parea un abis...stateam in centrul unui nimic mare si negru incercand sa scap cumva de-acolo.Daca ma mai trezeam nu ma mai drogam cu asa ceva | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:36 pm | |
| Am luat un taxi si am ajuns imediat la spital. Am dus-o pe Mirabel la urgente si doctorii imediat au inceput sa se ocupe de ea dar pe mine m-au trimis in sala de asteptare.Mi-am pus coatele pe genunchi si capul in palme incercand sa astept. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:38 pm | |
| Dupa ceva timp am simtit cum mainile mele erau intepate de nenumarate ori.Cat timp eu eram in sala de operatie,un doctor s-a dus la baiat D:Nu stiu mai exact ce a consumat baiatul asta insa nu-i a buna.Il cunosti bine? | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:41 pm | |
| -Baiat?Ce baiat?Aia e sormea doctore!am tipat la doctor apoi acesta s-a uitat calumea in ochii mei si a vazut ca pupilele erau dilatate asa ca si-a dat seama ca si eu eram drogat. M-a apucat repede de o mana si ma tras in cabinetul lui punandu-ma sa ma asez pe un pat alb. Cum m-am asezat cum doctorul a disparut si o asistenta a venit, aceasta mi-a spus sa incerc sa adorm dar nu vroiam. Aceasta mi-a facut o injectie si imediat am adormit. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:42 pm | |
| Stateam in salonul meu,fiind intr-o coma adanca,langa mine stand Shobi ingrijorat | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:44 pm | |
| Intr-o ora m-am trezit si nu stiam ce caut in cabinet asa ca m-am uitat ciudat la asistenta. A:Ce droguri ai luat?ma intreaba aceasta in timp ce-mi analiza pupilele ce-si revenisera. -Heroina de ce? A:Iti amintesti cumva ca ai adus un baiat in coma? Ma uit ciudat la asistenta si incerc sa-mi amintesc ca facusesi mai devreme. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:47 pm | |
| Doctorul intrase in cabinet,venind langa mine S:Doctore,ce are? D:E intr-o coma adanca.Ne temem ca nu-si va mai reveni.Ce a consumat? S:A fost...Letally... D:Poftim?Sti macar din ce-i facut drogul asta? S:Hasis si stricnina.. D:Exact,o otrava.Cine i-a dat? S:Doctore,nu ma mai disperati!Spune-ti-mi ca il faceti bine D:Nu pot spune asta,nu vreau sa te mint...totul depinde de el acum | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:50 pm | |
| Deodata mi-am amintit,dar in viziunea mea pe sormea o adusesem dar apoi mi-am dat seama ca nu aveam cum caci ea era moarta. -Unde e?o intreb pe asistenta referindu-ma la baiat. A:Te duc eu acolo!imi zice si se ridica indreptandu-se spre usa. Am urmat-o imediat pana cand am ajuns la un salon, am intrat si pe langa doctor si tipul ce o tinuse pe "sora mea" l-am vazut pe Kai intins pe pat.Am ramas in tocul usii, sprijinindu-ma de acesta pentru a-l lasa pe doctor sa termine de vorbit. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:52 pm | |
| S:Nu...nu se poate...trebuie sa-l treziti!Nu are cum sa ramana asa D:Baiete,imi pare rau insa nu putem trezii pe nimeni din coma,mai ales dintr-o astfel de coma adanc oricat de buni am fi.Imi pare rau... Si doctorul pleca din cabinet | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:53 pm | |
| Doctorul a trecut pe langa mine si dupa am intrat in salon si m-am asezat pe un scaun privindu-l pe Kai fara sa zic ceva. | |
|
| |
Kaigo Admin
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:55 pm | |
| Shobi ma tinea de mana privindu-mi trist chipul S:Kai...ce ti-am facut? | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: O simpla camera albastra Dum Apr 11, 2010 9:57 pm | |
| M-am apropiat de tipul ce-l tinea pe Kai de mana si i-am pus o mana pe umar. -Las ca-si revine!am zambit. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O simpla camera albastra | |
| |
|
| |
| O simpla camera albastra | |
|