Wish for Vacantion
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Wish for Vacantion

un loc unde te poti relaxa chiar daca vacanta s-a terminat

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Just me......

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Alexis

Alexis

Data de înscriere : 10/04/2010

Just me...... Empty
MesajSubiect: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 8:42 pm

Alexis isi lua o carte, o acadea si se aseza in pat. Isi baga acadeaua in gura si incepe sa citeasca.
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 8:58 pm

Mă plimbam pe hol , de fapt voiam să ies şi să îmi iau o îngheţată , când mă opresc brusc în dreptul unei uşi şi încep să strănut."Hei ce naiba?"m-am întrebat privind atent uşa. Am mai strănutat de câteva ori "Pff ori e un hamster pe aici , ori am răcit...pff hamsterii îmi amintesc de sormea" acest lucru mă făcu să bat la uşă.
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 9:12 pm

Auzind acel zgomot, fata isi lasa cartea, dar nu renunta la acadea, se ridica din pat, indreptandu-se spre usa, deschizand-o.
-A...Tu..nu reusi sa termine fraza
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 9:19 pm

-Hapciu!am strănutat şi mai puternic când fata îmi deschise uşa. Am privit-o câteva clipe şi am realizat că era chiar ea.
-Deci nasul meu nu dă greş nicioada huh , surioară?am întrebat în timp ce m-am ţinut de nas cu degetele. Pff duhneşti a hamster , am zis eu strambându-mă.
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 9:21 pm

-Si eu ma bucur sa te vad, fratioare..hamster? eu nu am niciun hamster...adica aveam, da' am crezut ca a cazut in toaleta..Traieste!!!!! Ma poti ajuta sa'l gasesc?
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 9:27 pm

-Mi-e milă de bietul animal , cine ţi-a dat ţie voie să păstrezi animale le va avea pe conştiinţă. Aş vrea să-l salvez , însă nu vreau să mor , ştii sunt încă tânăr.Mdeah sper că nu ai uitat că sunt alergic la hamsteri neh?Şi parcă te rugasem să-l dai altcuiva şi să îţi iei alt animal. O faci cumva intenţionat?
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 9:28 pm

-Poate ca da...poate ca nu...cine stie, spuse ea in timp ce se juca cu acadeaua
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 9:32 pm

-Hm iar mănânci acadele fără mine?am întrebat eu în timp ce i-am luat acadeaua din mână şi am băgat-o în gură.Hm mere verzi , exact cum îmi place , thanks pentru...acadea , e perfectă , are şi gumă?
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 9:34 pm

-CE..acadeaua mea!!!!!! daca gasesc hamsterul ala ti-l bag pe gat...si da, are si guma, ii spuse fata.
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 10:02 pm

-Hm poate a fost a ta , acum e a mea , şi aşa mănânci cam multe , o să faci carii şi o să te îngraşi , am zis eu dând aprobator din cap , privindu-i corpul.Şi mai bună dacă are şi gumă.
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 10:05 pm

-Eh...si ce-ti pasa tie daca ma-as ingrasa sau as face carii? Yeah...intra!
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 10:59 pm

-Păi să ştii că nu aş mai încerca să te sărut dacă ai face carii şi nici să te violez dacă te-ai îngrăşa , deci asta este foarte grav , înţelegi tu? Uhm să intru?Ai vreo cameră pe unde nu a umblat hamsterul?
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 11:39 am

-De unde sa stiu...am crezut ca-i mort pana acum, da'...cred ca in dormitor nu a intrat >.>
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 8:26 pm

-Uhm ok , mi-am dat acordul în cele din urmă , păşind înăuntrul încăperii , încă ţinându-mă cu degetele de nas , deşi îmi era cam greu să respir cu acadeaua în gură , aşa că l-am eliberat în cele din urmă.M-am holbat prin jurul meu.
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeDum Apr 11, 2010 8:28 pm

-DEci...de unde vine? Mai traieste? Imi mai dai acadeaua inapoi?
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 12:05 am

-Nu vreau să ştiu de unde vine , hai în dormitor!am zis intrând în cameră , aruncându-mă în pat."Ar fi fost drăguţ acum ca chestia să stea în mijlocul patului"mi-am zis ironic , aşteptând să vină şi roşcata. Nope nu ţi-o mai dau înapoi , se confiscă!
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 1:32 pm

Intra si aceasta dupa el.
-Imi esti dator cu 10 acadele Twisted Evil apropo...vrei sa ne uitam la un film de groaza?
Sus In jos
Ryuichi

Ryuichi

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 7:20 pm

-Yeah cum să nuh...uhm film de groază , sună bine , dar sper că nu te mai comporţi la fel ca data trecută când am văzut unul , acum ai mai crescut şi tu neh?am întrebat zâmbind şi sperând că nu se mai speria de data asta.
Sus In jos
Alexis

Alexis

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitimeLun Apr 12, 2010 7:55 pm

-Neah...acum nu ma mai sperii asa de repede Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

Just me...... Empty
MesajSubiect: Re: Just me......   Just me...... Icon_minitime

Sus In jos

Just me......
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Wish for Vacantion :: Cabana :: Camere-
Mergi direct la: